реклама

реклама

Під анонсом прямого ефіру міського голови Сміли пані Людмила залишила запитання: "Скажіть, будь ласка, чому немає світла в міській поліклініці? Електронні направлення, виписка рецептів все при світлі та через інтернет. Черги та скандали в коридорах через плутанину в живій черзі та вже електронній. Чи розглядаєте ви це питання? Та чи буде воно вирішене? Це життя смілян!", пише smila-ua.com

Сергій Ананко зауважив, що цю проблему знає і вже працюють над її вирішенням. Незабаром забезпечать заклад альтернативним джерелом енергопостачання. Днями отримали генератор потужністю 60 кВт.

2023-01-23-polikl

Нагадаємо, що цей прилад - частина благодійної допомоги від меценатів із Казахстану, що надійшла в Україну. Один із 41 генератора, що розподілялись між закладами охорони здоров'я, дістався і Смілянській міській лікарні.

Для Смілянської міської лікарні ще в минулому році закупили за кошти міського бюджету дизельний генератор на 250 кВт. Його потужності вистачало лише для безперебійного функціонування стаціонару. Поліклінічне відділення залишалось без електроживлення під час відключення світла.

Тепер завдяки новому генератору, який мають змонтувати та під'єднати, за пару тижнів поліклініка теж буде працювати безперебійно. Директор цього медичного закладу вже отримав завдання, наголосив міський голова, зробити це якомога швидше.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 Шульц 24.01.2023 01:43
Цитую правда:
а нагадайте, він же від слуг народу?

Генератор чи мер?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 правда 23.01.2023 17:20
а нагадайте, він же від слуг народу?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100