реклама

реклама

З кожним роком на дорогах Черкащини, як і всієї України, стає все більше автомобілів на електротязі. Вони стали надійною альтернативою для автівок з двигунами внутрішнього згорання.

Кількість електрокар

-           Екологічність.

-           Економічність.

-           Високий ККД.

-           Довговічність і простота в обслуговуванні.

-           Підзарядка при зниженні швидкості.

-           Фактично безшумний та значно легший двигун.

-           Обслуговування та огляду вимагає виключно ходова частина.

Все це про електромобілі. Транспорт майбутнього.

Завдяки своїй екологічності він не має шкідливих вихлопних газів, які погано впливають на природу та навколишнє середовище. А ще у електрокарів відсутня паливна система, масла, свічки і безлічі інших деталей, які присутні в класичних автомобілях і ускладнюють їх експлуатацію.

Тому цьому транспорту характерні надійність і довговічність в експлуатації. Це вже оцінили наші земляки і лише за минулий рік на наших дорогах такого екологічного транспорту побільшало вдвічі.

І ще статистики: станом на 1 січня 2023 року, загальна кількість легкових електромобілів зареєстрованих в Україні становить 46 830 автівок.

За 2022 рік сервісними центрами МВС вперше було зареєстровано на території нашої держави 13 321 легкових електрокарів. А це на 56% більше порівняно з попереднім роком.

В  2021 році ця цифра становила 8 541 одиниць.

пресслужба РСЦ

ГСЦ МВС в Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Стас 24.01.2023 21:37
Супер авто! І Грета Тумберг в екстазі! І власник авто-в комі...бо заміна тягових батарей-Акумулятор для самого дешевого електромобиля Європи – Dacia Spring – обійдеться в 6 770 ...Так,євриків!)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100