реклама

реклама

Волонтерка Тетяна Володимирівна Соловей в організації ще з 2014 року. Пані Тетяна – майстер з виготовлення «кікімор» для наших захисників. Опанувала це мистецтво власноруч: щось підгледіла в інтернеті, інші секрети – підказали військові. Шукає мішки для «кікімор», розпускає їх і плете у кожну вільну хвилинку. На одну таку кропітку і важливу роботу потрібно (!!!) близько місяця часу.

Про це пише ветерансько-волонтерська організація Дніпровського району

323769286_3397304927206739_9181112581441995127_n

А ще - Тетяна Володимирівна дуже любить рибалити. Жінка зізнається – це її «віддушина» з самого дитинства, бо жила біля річки. Коли є вільна хвилинка Тетяна Соловей бере улюблений спінінг, черв’ячків, опаришів, кукурузку та макарони (уявляєте, вона ще й має свій особливий секретний рецепт приготування наживки з цього продукту!!!) і вирушає на пірс на Дніпро. Там вона ловить тараньку, карасики... Поки що найбільша риба у її здобутку – це трьох кілограмовий лящик. Яка ж молодчинка!

А потім вона ще й готує зі свого ж улову смачні рибні консерви для наших військових. «Рецепт мій, авторський, рибку треба почистити, пожарити, смажимо також моркву, цибульку, далі треба перекласти рибку овочами, залити томатним соком. Все це варимо 8 годин. Роблю це, бо душа просить: хочеться, щоб хлопцям було приємно і смачно. Завдяки їм ми тут, вдома, в теплі, хочеться щоб нашим захисникам і в окопах пахло рідною домівкою, хочеться, щоб всі вернулися додому живими і здоровими, переможемо і підемо разом на рибалку до нас».

А ще наша невгамовна Тетяна Володимирівна має незвичайне хобі: вона розводить пташок, а саме канарейок. Чули б Ви, як вони гарно підспівували нам під час інтерв’ю. Це просто щось неймовірне! Як і сама наша Тетяна.

Друзі, наші волонтери готові і далі працювати день і ніч для майбутньої перемоги. І для цього нам потрібні робочі ручки і матеріали – тканини для сіток, конопляні мішки і рибальські сітки (міцні, квадратики розміром 20 мм і більше) для виготовлення кікімор.

П.с.: якщо хтось з рибалок хоче нам допомогти рибкою для консерв – будемо буде вдячні!

Звертайтеся: м. Черкаси, вул. Гетьмана Сагайдачного, б. 237. Телефон: 066-609-03-93 Любов Кашаєва, 096-042-05-91 Клавдія Іванівна Бєлоблодська

волонтерам потрібні рибальські сітки та конопляні мішки для кікімор, тканини для сіток, робочі ручки! А може у Вас також є знайомі рибалки, які можуть допомогти рибкою для виготовлення консерв? Долучайтесь! Наблизимо ПЕРЕМОГУ – разом!

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100