реклама

реклама

Через російських окупантів життя цього підприємства розділилось на «до» і «після». Після 2014 року тут вимушені були починати свою виробничу історію наново. Цього разу на Черкащині. Побував на потужностях підприємства очільник області Ігор Табурець.

326581698_1149294092392313_5716206797300608911_n  

– Це історія про сміливців, які тримають наш економічний фронт, – відзначив посадовець. – Майже 20 років підприємство розбудовувалось на Донеччині, 1600 працівників, лідер галузі світлобогороджувальних систем в Україні. А потім місто, в якому розташовувались потужності компанії, опинилось під окупацією російських військ і проросійських сил.

Із 2014 року бере початок історія незламності цього виробництва: переїзд, невдалі спроби вивезти обладнання з-під окупації, відбудова з нуля на Черкащині.

– На сьогодні група компаній активно розвивається: вже об’єднує майже 600 співробітників, сплачує податки, забезпечує український ринок і експортує продукцію в Європу, – розповів Ігор Табурець. – Має багато планів, і я певен, що все реалізує.

Додамо, від початку АТО та вже за повномасштабну війну Черкащина прийняла майже пів сотні підприємств. Ще 6 – у процесі релокації.

– Черкащина – місце сильних і незламних, – наголосив начальник ОВА. – Тож і на рівні держави, і на рівні області надаємо всю необхідну підтримку, щоб релоковані підприємства змогли відновити свою роботу. Це важливо для економіки нашої країни. Це важливо для нашої Перемоги!

Пресслужба Черкаської ОВА

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100