реклама
Sucurity Police

реклама

Першу прес-конференцію дав новий очільник обласної поліції Черкаської області. Посада начальника ГУНП виявилася вакантною внаслідок трагічних подій.

 327329796_583142913658268_402785142474918870_n

Адже на Херсонщині під час проведення стабілізаційних заходів на каскаді ворожих мін підірвалися начальник Головного управління Нацполіції в Черкаській області Михайло Куратченко, вибухотехнік Ігор Мельник, кінолог Сергій Ненада та помічник чергового СРПП Уманського райуправління поліції Вадим Періжок.


Вячеслав Гурін каже пішов в поліцію, бо в старших класах зацікавився предметом правознавсвто. Його зацікавила юридична професія. Щоб бути кваліфікованим юристом, треба мати юридичний стаж. Його зацікавила свого часу професія слідчого, з 2000 року в цій професії.

Коротко розповів про себе, про біографію. Реагуючи на питання, каже, профілів в соцмережах немає.

Мовляв, було не до того. Зараз, каже, задумується над цим, бо відповідає за великий підрозділ і зараз це також потрібно.

Приїхав Гурін до Черкас з Києва.

Одне з завдань – розкрити нерозкриті вбивства, це вбивство Вадима Комарова, вбивство Михайла Козлова. Також каже, коли вивчав область, то якоїсь специфіки не побачив. Але звернув увагу на те, що тут високий рівень наркозлочинності. І керівництво Нацполіції ставило задачу побороти наркозлочинність. Також каже, йде мова про злочини в час війни, це і незаконний обіг зброї, розкрадання гуманітарної допомоги.

Вячеслав Гурін каже, щоб побороти наркозлочинність, очевидно, треба активізувати традиційні методи, які, можливо, недостатньо були застосовані. У разі потреби застосує і міжрегіональні підрозділи, активніше залучить відділ протидії кіберзлочину.

– Нині працівники поліції задіяні в зведеному загоні, продовжуємо направляти особовий склад. Також приймаємо участь в розмінуванні територій, в роботі на блокпостах. Ряд блокпостів є і в області. Знімати їх не на часі. Є потреба в особовому складі в ГУНП. Проводиться агітаційна робота щодо служби в лавах поліції, – зазначив новий керівник.

Каже, реагуючи на питання преси, воєнний стан, відключення світла позитиву для розслідування не додає, та є законодавство і воно не враховує цих моментів.

– Треба працювати і працюємо. Матеріальне забезпечення є, є генератори, не треба шукати папір і ручку, тож нічого не збиває з ритму роботи. Працюємо. У період з березня по червень 2022 року показники порівняно з 2021 роком просіли, але це зрозуміло. Та далі липень-вересень ми надолужити і стали переганяти минулорічні показники, - сказав він.

реклама

Коментарі  

 
+20 #1 Пшонка 26.01.2023 15:02
А хто ж її "кришує", ту наркозлочинніст ь, пане головполіціянте ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100