реклама
Sucurity Police

реклама

Черкаською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно начальника караулу одного з пожежно-рятувальних загонів Головного управління ДСНС України у Черкаській області, який скоїв дорожньо-транспортну пригоду (ч. 1 ст. 286 КК України).

328241955_444642704459516_6843829638183979091_n

За даними слідства обвинувачений, перебуваючи за кермом автомобіля в м. Сміла, виконуючи маневр розвороту поза перехрестям, не переконався в його безпеці та не надав дорогу зустрічному транспорту – мопеду, внаслідок чого відбулося зіткнення вказаних транспортних засобів.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди водій мопеду отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості у вигляді численних переломів, саден та гематом.

Досудове розслідування здійснювалося слідчим Четвертого слідчого відділу (з дислокацією у м. Черкасах) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 286 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100