реклама

реклама

Мова йде про перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Канівської міської територіальної громади: «АС Канів – с. Хмільна» і «АС Канів – с. Михайлівка».

Про це повідомляє Kanos посиланням на інформацію Канівської міської ради.

66815

За інформацією виконувача обов’язків начальника відділу з питань житлово-комунального господарства, інфраструктури та енергоефективності Дмитра Балана, наразі термін дії договору з перевізником за вказаними маршрутами закінчився, але зміни до законодавства дозволяють його продовжити.

« Постанова КМУ №512 дозволяє продовжити строк дії договору з перевізником за угодою сторін на час дії воєнного стану та на рік після його завершення», – поінформував Дмитро Балан.

Відтак, відповідно до рішення виконкому, ухваленого 25 січня підприємство ТОВ «М+М»  здійснюватиме перевезення за маршрутами «АС Канів – с. Хмільна», «АС Канів – с. Михайлівка» згідно з умовами продовженого договору та затвердженої вартості проїзду за тимчасовим графіком руху двічі на тиждень. До слова, обидва рейси пільгові.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100