реклама

реклама

Охочі познайомитися з роботою посадових осіб в галузях освіти, культури, молоді, промоції та спорту розпочали своє стажування. Учнівська молодь детальніше ознайомилася з роботою та структурою департаменту.

328333450_1375200046639506_3911375590657060687_n

Директор Богдан Бєлов розповів про повноваження департаменту та підпорядковані заклади, установи і комунальні підприємства.

Також окреслив основні напрями роботи, які реалізовують структурні підрозділи департаменту, і виокремив ті, які додалися саме під час воєнного стану.

Діти, зі свого боку, проявили неабияку цікавість та активність, тому ставили багато запитань, щодо функцій департаменту та безпосередньо робочого дня директора.

«Насправді робота посадової особи місцевого самоврядування, крім виконання безпосередніх обов’язків, складається також і з вирішення питань у форс-мажорних ситуаціях. Але є й приємні моменти – спілкування з молоддю та організація стажування на такому рівні, щоб ці молоді люди захотіли потім працювати в Черкаській міській раді задля розвитку нашого міста», - зазначив Богдан Олександрович.

Про це повідомляє департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100