реклама

реклама

В обласному краєзнавчому музеї завершують презентувати рушникові орнаменти «дерева життя», відтворені на контейнерах для танкових снарядів. Незабаром їх продадуть на благодійному аукціоні для потреб Збройних Сил України.

328611253_863179854797567_8562462078499237986_n

«Почерпнула сьогодні неймовірного натхнення у Черкаський обласний краєзнавчий музей

Майстрині зносили, звозили сюди чергову партію гільз, які розмалювали на замовлення громадських організацій та благодійних фондів для аукціонів на підтримку ЗСУ.

Після вдалої презентації першої партії таких мистецьких виробів надійшло багато замовлень, нині готується комплект закордон. Зроблено нині 150(!!!!) справжніх художніх творів!

Мистецтво під час війни не завмирає, воно адаптується й розвивається по-іншому. Митці Черкащини надійно тримають свій фронт, допомагають воїнам, наближають Перемогу.

Viktoria Naumchuk - дякую за прекрасну ініціативу. Невже ми у далекі студентські роки могли передбачити отаке приємне спілкування крізь десятиріччя Пишаюсь давнім знайомством та співпрацею!

Ірина Собко - надзвичайно приємно , що музей у нинішні часи війни став справжнім осередком мистецтва та вшанування історії. Не завмер, а пульсує!! І той пульс, то наша основа.

Дякую всім майстриням, які беруть участь у цьому дійстві! Ви своєю творчістю робите величезний вклад у наближення Перемоги!», – пише директор «Нової Доби» Тетяна Очеретяна.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100