реклама

реклама

Днями відбулась спільна робоча нарада в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Сергія Гришка з начальником Головного управління Національної поліції в Черкаській області Вячеславом Гуріним.

На нараді також були присутні начальники структурних підрозділів ГУ ДПС та ГУ НП, плідна взаємодія між якими матиме позитивний результат, зокрема в частині протидії нелегальному виробництву, зберіганню та обігу підакцизних товарів; реалізації матеріалів за фактами виявлених адміністративних правопорушень та проведення контрольно-перевірочних заходів; порушення кримінальних проваджень стосовно посадових осіб – боржників; розшуку майна боржників; боротьби з відмиванням (легалізацією) доходів, одержаних злочинним шляхом; інформаційного обміну в рамках дотримання норм КПК України та Податкового кодексу України тощо.

Нацполіція

Сергій Гришко озвучив основні напрями взаємодії податкової та нацполіції, а також окреслив проблемні питання, які виникають під час реалізації таких спільних заходів. Зокрема, про напрямки роботи податкової служби області в частині співпраці з  поліцією, а також про те, що врегулювання та координація спільних дій мають велику ефективність в щоденній роботі обох відомств.

Вячеслав Гурін, у свою чергу зазначив, що питання ефективної взаємодії податкової служби та поліції області на сьогодні є дуже важливим, адже оперативне реагування на злочини та вжиття відповідних заходів в межах повноважень сприяє підвищенню рівня економічної безпеки в області. Висловив сподівання, що такі спільні заходи стануть базою для подолання злочинів в економічній сфері та їх попередження.

Нацполіція_1

За результатами зустрічі обговорено перспективи подальшої роботи та механізм застосування і притягнення до відповідальності суб’єктів господарювання та роботодавців за порушення законодавства.

Державна податкова служба України

Головне управління

ДПС у Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100