реклама

реклама

Відбулася робоча зустріч в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Сергія Гришка із заступником начальника Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Дмитром Мироненком. У заході також взяли участь заступник начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Тетяна Харьковська, керівники структурних підрозділів податкової служби, а також керівники структурних підрозділів служби з питань праці.

Сергій Гришко зазначив, що в умовах воєнного стану максимально важливим є взаємодія органів виконавчої влади.

Держпраця_1

Під час зустрічі учасники обговорили спільні дії щодо подальшої співпраці, зокрема зниження рівня неофіційної зайнятості, оскільки одним з пріоритетних напрямів діяльності податкової і Держпраці є запобігання використання та виявлення незадекларованої праці. Також було обговорено низку спільних заходів, спрямованих на її подолання, оскільки в умовах воєнного стану тільки задекларована праця гарантує надходження податків до бюджету та підтримує країну у непростий час.

Враховуючи взаємні інтереси та необхідність розвитку співпраці і координації дій, був підписаний Меморандум про співпрацю та взаємодію між Головним управлінням ДПС у Черкаській області і Центральним міжрегіональним управління Держпраці. Меморандум передбачає об’єднання зусиль для досягнення спільних цілей.

Державна податкова служба України

Головне управління

ДПС у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100