реклама
Sucurity Police

реклама

Нове сучасне обладнання, яке в разі потреби може забезпечити електроенергією критичну інфраструктуру, з’явилося у Черкасах.

2_15

Міський голова Анатолій Бондаренко разом із начальником обласної військової адміністрації Ігорем Табурцем ознайомилися із можливостями нової когенераційної установки, яку запустили в роботу на КПТМ «Черкаситеплокомуненерго».

Це п’ята установка на цьому підприємстві. Сучасне обладнання німецького виробництва придбали за кошти бюджету. Її електрична потужність – 1013 кВт, теплова – 1,15 Гкал.

Вироблена когенераційними установками електрика частково споживається власними об’єктами підприємства, а її надлишок передають в об’єднану енергетичну систему України для покриття дефіциту потужності.

1_25

«Наше місто продовжує жити й працювати в умовах війни. Ми готуємось до будь-яких сценаріїв, а найголовніше – аби наша інфраструктура могла якомога швидше оговтатися навіть після ворожих ударів. Ми й надалі шукатимемо альтернативні шляхи для забезпечення людей світлом і теплом», - зауважив міський голова Анатолій Бондаренко.

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100