реклама

реклама

Профільна заступниця міського голови Анастасія Чубіна разом із заступницею директора департаменту-начальницею управління освіти Надія Євчак, фахівцями департаменту освіти та гуманітарної політики та директорами шкіл міста зустрілися з директором навчально-наукового інституту педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького Тимофієм Десятовим.

330933781_882203523101497_4035296852644979392_n

На робочій зустрічі обговорили основні аспекти співпраці між ЧНУ ім. Б. Хмельницького та закладами загальної середньої освіти. Метою є максимальна реалізація і розвиток навчального, наукового і творчого потенціалу учнівської молоді.

Тож, у рамках співпраці між університетом та закладами загальної середньої освіти, студенти третього курсу ННІ на постійній основі стажуватимуться у вісьмох школах міста. Це буде для них чудовою нагодою отримати нові знання та запозичити досвід для власного вдосконалення.

«Активна молодь – це майбутнє нашої країни та міста зокрема. Вони отримають корисні знання, які допоможуть їм надалі професійно зростати та працювати у цій діяльності», - зазначає Анастасія Сергіївна.

Нагадаємо, що ще у березні 2021 року був укладений меморандум про співпрацю між Черкаським національним університетом імені Богдана Хмельницького та Черкаською міською радою.

Про це повідомляє департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР.

реклама

Коментарі  

 
-2 #1 Педагогиня 13.02.2023 17:23
Дуже правильно зазначила Анастасія Сергіївна. Відчувається глибоке розуміння суті проблеми.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100