реклама

реклама

15 лютого в Україні вшановують учасників бойових дій на території інших держав. У цей день 1989 року останній радянський солдат залишив Афганістан. У Черкасах ветерани цієї війни та їхні рідні зібралися біля меморіального знаку, що на розі бульвару Шевченка з вулицею Святотроїцькою. Захід відбувся без промов. Учасники зібрання поклали квіти в пам’ять про всіх військових, які до останнього лишалися вірними присязі та загинули під час виконання бойових завдань.

IMG_3346_1

Очільник міської спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Борис Карганов подякував за увагу до людей, котрі пройшли крізь пекло тієї війни.

– Від початку війни на сході України тисячі «афганців» та ветеранів інших війн добровільно одягли форму й стали на захист рідної землі, кожен із них докладає надможливих зусиль, аби вигнати з нашої землі російських окупантів. Дехто ж доєднався до волонтерського руху, – сказав він.

До церемонії покладання квітів до меморіального комплексу воїнам-інтернаціоналістам долучилися представники обласної та міської влади.

Про це повідомляє Черкаська міськрада.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100