реклама Делікат

Екс-депутат міськради Овчаренко вже не сперечатиметься з цієї трибуни з іншими депутатами

Екс-депутат міськради Овчаренко вже не сперечатиметься з цієї трибуни з іншими депутатами

Екс-депутат міськради В'ячеслав Овчаренко, який балотувався за списками “Сильної України” і не пройшов до ради нового скликання, стверджує, що не переймається через це:

- Адже мої виборці залишаються моїми виборцями. І ми будемо з ними надалі співпрацювати, і я буду їм допомагати. Якщо не у міській раді, то є багато інших способів, якими можна допомогти нашим виборцям, як юридичною допомогою, так і практичними справами. Нема проблем. Я живу на цьому окрузі, і буду працювати зі своїми виборцями й надалі, не залежно від того, депутат я чи не депутат.

- Як саме допомагатимете?

- Конкретними справами, допомогою по ремонту доріг, по проведенню освітлення, те що я й робив усі ці роки, по приватизації земельних ділянок громадянам (у мене здебільшого 90 % - це приватний сектор). І в кожній хаті, фактично, є якась проблема, тому роботи багато, і я не бачу проблеми в тому, що я не депутат. Розчарування немає.

- Будете якось співпрацювати із мером?

- Обов'язково треба співпрацювати із міським головою. Він обраний людьми, врешті-решт. Він підписує ті рішення, які виносить міська рада, він — остаточна інстанція в цьому питанні. Однозначно з ним треба співпрацювати. Щодо роботи а апараті міськвиконкому, то мені, поки що, таких пропозицій не надходило.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Анастасія 22.11.2010 10:11
Теж мені патріот... Як і його батько *** щё ті. На останніх місцевих виборах зкуповував голоси по своєму округу. Таке шось пишуть, аж смішно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 серг 19.11.2010 14:31
ну тоді чого він в пресі світиться, хай працює собі тихесенько
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100