реклама

реклама

Черкащина продовжує допомагати та підтримувати вимушених переселенців. Про актуальні потреби в регіоні йшлося на другій загальній координаційній зустрічі для гуманітарних партнерів, які працюють в області.

DSC_0640

Як наголосив заступник начальника ОВА Олександр Турченяк, Черкащина постійно розширює напрями співпраці з міжнародними та вітчизняними організаціями.

– Підтримка партнерів є вкрай важливою та необхідною, – наголосив він. – Адже ворог продовжує знищувати інфраструктуру населених пунктів. Сотні тисяч людей вимушені переміщуватися на інші території, шукаючи прихистку там, де ситуація є порівняно спокійною.

За словами посадовця, нині актуальна потреба в ремонті й облаштуванні місць компактного проживання, зокрема для осіб із інвалідністю, а також у речах першої необхідності.

– Наше головне завдання зараз – це оперативність і злагодженість дій, – наголосив Олександр Турченяк. – Важливо, щоб допомогу отримали всі ВПО, які її потребують. Це підтримка не лише вимушених переселенців, це допомога Україні вистояти та перемогти.

Нагадаємо, на Черкащині на постійне проживання натепер лишились понад 102 тис. вимушених переселенців. Від початку повномасштабної війни область транзитно прийняла понад 267 тис. людей.

Пресслужба Черкаської ОВА

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100