реклама

реклама

У черкаському парку «Казка» працівники допомогли повернути пенсіонерці сумочку із документами та п’ятьма тисячами гривень.

Сторож Петро Мельнишин знайшов цей елемент жіночого гардеробу на лавочці біля гойдалок, і разом з начальником дільниці Ігорем Киченком оглянули вміст загубленої речі, виявивши, що хтось необережно втратив, можливо, всю свою місячну пенсію. Разом з начальником охорони КП «Дирекція парків» Олександром Аліфановом вдалося знайти 70-річну власницю грошей та повернути їй загублене.

«Жіночка вже навіть не сподівалась, що її сумна пригода матиме щасливий фінал», – розповів Ігор Киченко.

А як додає начальник охорони, подібні випадки останнім часом почастішали.

«Можливо, через повітряні тривоги черкасці стали частіше забувати речі у громадських місцях, адже коли звучить сирена – вони поспіхом залишають території парків та скверів, можливо, з якихось інших причин, однак лише за цей місяць це вже третій випадок. Губили документи включно з військовим квитком у «Казці» – ми повернули їх батькам власника, мобільний телофон у Дитячому парку, який ми також повернули хлопцю», – розповів Олександр Аліфанов.

Тож принагідно у КП «Дирекція парків» просять відвідувачів бути більш уважними та зібраними, слідкувати за своїми речами та речами своїх дітей, щоб не загубити нічого важливого і цінного.

Просять також звертати увагу на чужі загублені речі, повідомляючи про них працівників парку, а у разі виявлення підозрілих предметів – одразу телефонувати правоохоронцям.

«У кожному парку у години його роботи чергують працівники, можна віддати знахідки їм, або можна звернутись, якщо ви самі щось забули. Проте завжди будьте уважні та обережні», – зауважують в комунальному підприємстві.

«Дирекція парків» також нагадує основні правила для всіх відвідувачів парків:

– Дотримуватися належного громадського порядку, правил етики поведінки, правил пожежної безпеки, санітарно-гігієнічних норм, інших норм безпеки життєдіяльності;

– Дбайливо ставитися до природи, культури, а також до обладнання та спорядження парку;

– Утримуватися від куріння і вживання алкогольних напоїв, адже це – заборонено;

– Не псувати інформаційні щити, елементи рекреаційної інфраструктури;

– Особи, які супроводжують дітей, зобов’язані стежити і контролювати їхню поведінку;

– Організовувати ігри, спортивні заняття, змагання в місцях, спеціально призначених для цього.

– Не вигулювати собак у непризначених для цього місцях;

– Не смітити;

– Не розклеювати оголошення, плакати та іншу продукцію інформаційного змісту.

Про це інформує КП "Дирекція парків"

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100