реклама

реклама

Гуманітарну допомогу у вигляді 4-х генераторів різної потужності подарували Черкасам представники організації ADRA Ukraine. Необхідне під час воєнного стану обладнання передали Черкаському міському голові Анатолію Бондаренку та його заступниці Анастасії Чубіній.

IMG_5262_1

Як розповів представник гуманітарної організації ADRA Ukraine Олександр Діхтярук, ці генератори були надані їхніми партнерами з «АДРА Німеччина». ADRA Ukraine є частиною всесвітньої мережі Адвентистського агентства допомоги та розвитку (ADRA), яке здійснює свою діяльність у понад 130 країнах світу. ADRA International заснована в 1956 році як один з підрозділів Церкви адвентистів сьомого дня і має консультативний статус при Економічній і соціальній раді ООН.

«Головне завдання ADRA – підтримувати нужденних людей та найвразливіші верстви населення, покращуючи їхні життя, робити їх активнішими та успішнішими в подоланні складних життєвих ситуацій. Ми плануємо і надалі надавати підтримку Україні і Черкащині, і не тільки обладнанням, а і водою, і продовольчими і непродовольчими товарами. Хочемо допомагати усім, чим можемо», – зазначив Олександр Діхтярук.

Безперебійні джерела живлення спрямували на 4 міських заклади. Це школи №13 та №28, спорткомплекс «Будівельник» та РОП «Астра».

«Цей генератор є дуже важливим надбанням для нашого навчального закладу. Адже під час відсутності електроенергії він дасть змогу забезпечувати освітленням сховища, а також працювати їдальні. Хочеться сподіватися, що вимкнень світла вже не буде, але ми маємо бути готові», –  прокоментувала директорка спеціалізованої школи №28 Тетяна Скорик.

Міський голова Анатолій Бондаренко висловив вдячність благодійникам від імені черкаської громади.

«Така підтримка дуже важлива для жителів Черкас у ці складні часи. Презентоване вами обладнання допоможе забезпечити більш ефективну роботу наших комунальних закладів освіти, медицини та спорту у випадку відключень електроенергії, спричинених збройною агресією росії на інфраструктуру України.  Сподіваюся на нашу подальшу співпрацю задля розвитку Черкас і підтримки наших людей», —  зазначив міський голова Анатолій Бондаренко.

Про це повідомляє пресслужба ЧМР.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100