реклама

реклама

34-річний мешканець села Мошни підозрюється у вбивстві свого товариша. Йому загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

332884903_1564814853995416_5796388216669544554_n

23 лютого жителі Черкас на місцевому кладовищі, що по вулиці Одеській, виявили мертвого чоловіка з розбитою головою. На місце події оперативно виїхали працівники Черкаського районного Управління поліції та оперативники Управління карного розшуку.

Працівники поліції діяли професійно та швидко, встановлюючи коло спілкування потерпілого, мотиви вбивства та вилучили речові докази з місця злочину. Вони працювали у складній ситуації, адже територія кладовища не оснащена камерами спостереження, але зуміли знайти зачіпки та ймовірного підозрюваного.

Правоохоронці встановили зв’язок між 34-річним мешканцем села Мошен та загиблим чоловіком. Між ними на ґрунті ревнощів виник конфлікт, що призвів до бійки. Зловмисник взяв палицю та вдарив нею декілька разів товариша по голові. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер.

Після огляду місця події та збору доказів, правоохоронці затримали чоловіка та, за процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури, повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Черкащанину загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Наразі справа перебуває у стадії досудового розслідування.

Про це повідомляє поліція Черкащини.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100