реклама

реклама

Лісівники філії "Уманське лісове господарство" заздалегідь готуються до лісокультурної кампанії. Цьогоріч оновили техніку для висаджування лісів та догляду за ними.

Мульчер ротоватор PICURSA HAMMER-T дозволить лісівникам створювати насадження високої якості та доглядати за ними механізовано.

Головною перевагою цього агрегату є ширина ротора - 75 см, що дозволяє йому працювати у міжряддях. Ротоватор має міцні молотки та зубці, які подрібнюють пеньки та кореневу систему, заглиблюючись в грунт до 30 см. Завдяки цьому він гарно розпушує грунт і готує його для висадки саджанців дуба та посіву жолудів.

Уманські лісівники використовуватимуть ротоватор саме для створення насаджень дуба, адже він є основною лісоутворюючою породою лісів підприємства. Ротоватор формує грядки для саджанців та під висівання жолудя.

Влітку лісівники застосовуватимуть ротоватор для догляду за молодими культурами у міжряддях - знищення бурʼянів, порослі тощо.

Також його можна використовувати для створення мінералізованих смуг. Для цього у ротоватора є додатковий ролик.

Нова техніка дозволить лісівникам відійти від ручної праці та оптимізувати робочі процеси. Таким чином можна створювати якісні лісові насадження та витрачати менше часу на догляди за ними.

Про це повідомляє Центральний лісовий офіс.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100