Сьогодні, 25 жовтня, о 19:35 на черкаському телеканалі «ВІККА» мав відбутися прямий ефір кандидата у народні депутати по мажоритарному виборчому округу №194 Миколи Булатецького, тривалістю 30 хвилин, із повтором 26 жовтня о 22.50. Цей ефір було заздалегідь оплачено із виборчого фонду кандидата (у сумі 7840 грн.) та анонсовано майже в усіх черкаських газетах, спецвипуску та в ефірі телекомпанії «ВІККА». Однак, незважаючи на укладену угоду та проплату ефіру як політичної реклами, директор телекомпанії Любов Правдіна відмовила кандидатові, посилаючись на технічні умови. Про це йдеться в офіційному зверненні Миколи Булатецького, надісланому до редакції сайту «Прочерк».

У зверненні кандидат в нардепи повідомляє, що отримав від телекомпанії таку відмову: «Доводимо до вашого відома, що наказом по підприємству №2410.01-п від 24.10.2012 року затверджено нову сітку мовлення, враховуючи велике навантаження на ефір в останні дні агітації, збільшення агітаційних блоків і випусків програми «ВІККА-новини», на жаль, ми не маємо технічної можливості надати вам ефірний час для проведення прямого ефіру».

Микола Булатецький розцінює сьогоднішню відмову в проведенні прямого ефіру як перешкоджання вільному доступу кандидатів до ЗМІ та веденню передвиборної агітації.

У свою чергу, як повідомила «Прочерку» директор телекомпанії «ВІККА» Любов Правдіна, ніякого упередженого ставлення до того чи іншого кандидата на телеканалі немає.

– На жаль, на початок виборчої кампанії ми продали більше часу кандидатам, ніж тепер можемо надати. Адже на кінець виборів до нас звертається все більше і більше кандидатів. Тож, щоб не порушувати концепцію телеканалу, і було ухвалене рішення не надавати ефірного часу. Це об’єктивні причини. Погляньте: на минулому тижні, та навіть цього понеділка, такого не було. Микола Булатецький мав змогу виступити, – зазначила Любов Володимирівна.

Зокрема, за словами Правдіної, ефірний час також не отримали Олексій Малиновський, Світлана Трофімова, Валентина Жуковська і Сергій Рудик.

Разом з тим, Микола Іванович не збирається здаватися. Зараз під телекомпанією він влаштував невеликий мітинг. Каже, що поряд з ним серед однодумців і нардепи Ігор Єресько та Остап Семирак. Усі очікують приїзду міжнародних спостерігачів.

– Міжнародні спостерігачі розповідали мені, що в них була розмова з Любов Правдіною, яка обіцяла допускати до ефіру всіх кандидатів, – каже Микола Булатецький.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #25 Такі да 26.10.2012 11:52
Цитую комент:
Булатецький не пішов під "Рось" - там розмова коротка - заламають і заберуть перед виборами.

А що - "Рось" обзавелася власним спецназом? :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #24 Дядько Пірр 26.10.2012 11:49
Цитую Марія:
Бояться! І правильно роблять.Бо перемога буде за опозицією.

Років через 10, коли опозиції люди пробачать наслідки "перемоги" на Майдані.До одного місця такі перемоги.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #23 Логічно 26.10.2012 11:27
Цитую Полишинель:
Одного Тулуба крутять весь час


Булатецький проплатив эфір, щоб Тулуб набрид.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #22 Полишинель 26.10.2012 11:26
Тулуб зібрав всіх головних лікарів і сказав забезпечити в лікарнях 98 відсотків за регіони. Люди в шоці, де стільки деб***** набрати? Їх в лікарнях немає!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #21 Оксана Колісник 26.10.2012 11:20
До речі, якщо мова йде про політичну "фізіогноміку" - гляньте на "першу особу" країни, на його соратника і лідера партії, що претендує на перемогу - "гєніального кровосісю", на ірпінського "податкового гуру", на... Так і хочеться не те,що "істинне обличчя", а "личина". А насправді, наші політсили і "політтабори" ще не мають визначених "узагальнених облич". Крім комуністів, звісно. З цими із 18-го року минулого століття - все ясно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #20 Полишинель 26.10.2012 10:31
Достала вже ригіональна цензура! Одного Тулуба крутять весь час, який все про покращення і папередніков!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #19 Воля 26.10.2012 10:31
От із-за таких як Булатецький і відпадає все бажання віддати свій голос за опозицію!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #18 Оксана Колісник 26.10.2012 10:28
Цитую я в шоке!:
Булатецкий и его свита вели себе как последняя ............под «Виккой». Вот оно истинное лицо демократической оппозиции. СИЛОЙ не пропускали журналистов на работу которые возвращались с выездов. У меня соседка работает в третьей городской в травмпункте. Говорит что вчера вечером как раз в это время к ним даже привозили с травмой журналистку, вроде Викой зовут.
Вочевидь,це тільки Ваш хронічно шоковий стан спонукає Вас сприймати Миколу Івановича "істиним лицем демократичної опозиції". Попийте валер'янки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #17 Глядач 26.10.2012 10:05
Булатецький, не соромно? Ти скільки разів на цих виборах на вікку ходив, що тепер вистачає сорому паплюжить людей? Га? Де всю свою політичну агітацію робив?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #16 комент 26.10.2012 09:42
Булатецького крутили на "ВІККА" весь час. В них були всі, кого не пускали на "Рось". Та Булатецький не пішов під "Рось" - там розмова коротка - заламають і заберуть перед виборами. А тут можна попіаритись, "віддячити". Отакі вони - чесні і вдячні кандидати!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100