реклама

реклама

Минулого тижня уся країна вшановувала пам'ять великого генія українського народу Тараса Шевченка. Екстравагантним і колоритним у рамках відзначення Шевченківських днів став візит до Канева Романа Щипкова – командира збірної української команди автомобілістів, яка брала участь у Ralley Monte-Carlo Classique. Штурмана автівки у п’ятницю,10 березня ц.р., зустрічав Канівський міський голова Ігор Ренькас, який побажав йому якнайшвидшої перемоги та залишив підпис на прапорі.

Прикметно, що «Запорожець», на якому прибув чоловік  саме чорного кольору.

– Це пов’язано з тим, що нині наші друзі воюють у 72-ій бригаді імені Чорних Запорожців, – пояснив Роман Щипков та додав, що загалом на цій автівці під прапором України екіпаж подолав вже понад 7300 кілометрів.

Honeyview_IMG_8683

Загалом, повернувшись зі змагань, машина вже побувала у Чернівцях, Кам'янець-Подільському, Барі, Вінниці, Житомирі, Києві та Черкасах.

Нагадаємо, у лютому минулого року українські екіпажі фінішували на ралі класичної версії в Монте-Карло. Дісталися фінішу чотири з шести українських команд, що взяли участь у перегонах. Вперше за 111 років проведення чемпіонату Ralley Monte-Carlo Classique у ньому брали участь екіпажі з України, які змагалися на раритетних автівках марки ЗАЗ.

За інформацією пресслужби Канівської міської ради

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100