реклама

реклама

Підведено підсумки обласного патріотичного конкурсу учнівської молоді "Герої серед нас".

В напрямку "Сучасні борці за незалежність та територіальну цілісність України" перше місце зайняла робота "Олег Мельничук - наш ідеал Героя-патріота", пише smila-ua.com

2023-03-15-dguri

Це спільне дослідження, що провели і подали на конкурс юні джури школи #7 та їх наставники. Про це повідомляють на сайті закладу. Над роботою працювали вчителі Людмила Царинна, Тетяна Михайлик, Рамазан Таібов та учні пошукової групи козацьких роїв: "Залізні Вовки", Гайдамаки", "Кіборги" Куреня імені Євгена Лисенка.

Матеріали, які ввійшли до роботи, були зібрані за період з 2019 року по 2023 рік. Дослідження розпочинали ще з джурами старшої вікової групи "Залізні Вовки" (ройовий Новохатько М., ройова Іващенко А.), а далі його продовжили джури роїв "Кіборги" (старша вікова група), "Гайдамаки" (середня вікова група) та "Залізні Вовки" (молодша вікова група).

2023-03-15-dguri1

Своїми спогадами поділилися батьки Олега - мама Лариса Анатоліївна та батько Михайло Петрович, класний керівник Павленко Лариса Іванівна та сам Герой нашого проєкту - Олег Мельничук.

Життєвий шлях Олега є яскравим прикладом відданості, патріотизму та мужності для нашої молоді. Дослідницьку роботу можна переглянути за посиланням:

https://drive.google.com/drive/folders/1tjImO3-xA3ZKGNtp-kUYdxDDBOcZFSQY

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100