реклама

реклама Делікат

реклама

Міжнародний кримінальний суд Гааги видав міжнародні ордери на арешт президента Росії Володимира Путіна, а також уповноваженої з прав дитини Марії Львової-Бєлової. Про це йдеться в прес-релізі МКС у п'ятницю, 17 березня. Там пояснили, що Путіна і Львову-Бєлову підозрюють у незаконній депортації українських дітей.

336792435_892969905347975_5467376991432447823_n

Там також послалися на "розумні підстави", які дозволяють вважати, що Путін несе особисту відповідальність за депортацію українських дітей.

Після того, як міжнародні судді видадуть ордер на арешт Путіна, його будуть зобов'язані заарештувати в кожній зі 123 країн-учасниць Римського статуту.

«Путін тепер за залізною завісою до кінця свого нікчемного життя. Як пацюк в кремлівській норі, він не зможе виїхати нікуди, окрім Мінська і інших тоталітарних столиць. Адже ордер на затримання воєнного злочинця від МКС означає, що кожна цивілізована країна має його затримати і передати в Гаагу.

Рано чи пізно Путін опиниться в Гаазі. Ми всі чекаємо цієї миті і наближаємо її кожен на своєму місці. Наступний етап має бути створення спеціального міжнародного трибуналу. Путін і його банда відповідатимуть за агресію і геноцид. Росія- країна терорист», - пише нардеп з Черкащини Ірина Геращенко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100