реклама

реклама

Командир бригади Черкаської тероборони Анатолій Стуженко під час ефіру на одному із телеканалів міста звернувся із проханням до земляків підтримати проєкт «ДОВГІ РУКи ТрО». Це ініціатива волонтерів всеукраїнського фонду «Повернись живим». 337563273_226933249888600_2615772382084780584_n

Мета проєкту - зібрати кошти на придбання зброї та техніки для бригад територіальної оборони України. Кожна область має окремий рахунок для донатів. По завершенню зборів місцева бригада ТрО отримає сучасні міномети, пікапи та інше обладнання. Наразі для черкащан вже зібрано 54% від потрібної суми.

«Наші артилеристи навчені, досвідченні та ефективні. Вони вже не раз це доводили окупантам. Черкаська «мінометка» постійно працює в зоні бойових дій. Коли ми з вами назбираємо необхідну суму (10,8 мільйонів гривень) то бригада отримає шість 120 мм. мінометів, пікапи, старлінки, радіостанції, планшети, квадрокоптери, електрогенератори, словом, повне оснащення мінометної батареї», - сказав командир бригади тероборони в ефірі телеканалу.

«Зрозумійте, кожен міномет – це врятоване життя піхотинця», - додав Анатолій Стуженко.

ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ:

  • Заходите за посиланням «ДОВГІ РУКи ТрО»

https://savelife.in.ua/tro-333/

  • Вибираєте в списку областей ЧЕРКАСЬКА
  • Донатите, скільки можете на міномети, пікапи та забезпечення для артилеристів Черкаської тероборони.

Про це йдеться на сторінці 118 окремої бригади територіальної оборони у фейсбуці.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100