реклама

реклама

Протягом року спеціалісти ПАТ «Черкасиобленерго» здійснюють планові роботи з поточного, капітального ремонтів, технічного обслуговування повітряних ліній електропередачі. Нині в рамках таких робіт бригада Черкаської міської філії проводить технічне обслуговування та розчистку повітряної лінії.

Так, бригада дільниці повітряних ліній виконує роботи на розі двох вулиць міста Черкаси.

1678966048_sequence-01_00_00_53_01_still006

- В процесі виконання технічного обслуговування ми також здійснюємо розчистку на тих ділянках, де це необхідно. Зараз на повітряній лінії встановлено переносне заземлення для безпечного виконання робіт і далі будемо безпосередньо розчищати лінію від зелених насаджень в межах охоронної зони повітряної лінії. В свою чергу технічне обслуговування лінії включає в себе заміну елементів лінії, ремонт проводів, заміну вводів або ремонт вводів до будівель та інші роботи,- розповів майстер дільниці повітряних ліній Черкаської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Юрій Лубко.

Електромонтер з ремонту повітряних ліній дільниці повітряних ліній електропередачі Черкаської міської філії Віталій Адамович також додає, що такі роботи сприяють якіснішому електропостачанню.

- Це дуже ефективна робота. Завдяки їй ми уникаємо коротких замикань і лінія працює безперебійно,- зазначив Віталій Адамович.

Про важливість роботи енергетиків розповідають і місцеві жителі.

- Ми вдячні енергетикам за їх відповідальність та якісне виконання своїх обов’язків. Ми розуміємо, що вони працюють для нас та нашого комфорту,- зауважила жителька міста Черкаси Людмила Коломієць.

Головний інженер Черкаської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Віктор Антонюк підкреслює, що такі роботи проводяться постійно, незалежно від пори року чи погодних умов.

Про це пише прес-служба установи

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100