реклама

реклама

Ви підписали декларацію із сімейним лікарем чи лікаркою, але звертаєтесь лише за лікарняним, коли захворіли на сезонні недуги? Маємо новину — ви використовуєте сімейну медицину лише на кілька відсотків.

фото до статті

Медики й медикині первинної ланки надають величезний спектр медичних послуг — від електронного направлення на медикаменти за програмою «Доступні ліки» до паліативної допомоги.

Детальніше про медичні послуги, взаємодію між пацієнтами та лікарями, а також про права людини під час консультації у сімейних лікарів та лікарок розповіли медики й медикині Золотоніського міського центру первинної медико-санітарної допомоги, за ініціативи директора установи Олександра Прокопчука.

Олександр Прокопчук — сімейний лікар, директор центру ПМСД, член ГО «Медичні лідери», медичний інфлюенсер та амбасадор соціального проєкту «Твій сімейний лікар». Команда проєкту активно  розвиває лікарські професійні спільноти у 8 областях України. Крім того, «Твій сімейний лікар» розробив кілька онлайн-курсів для сімейних лікарів та лікарок. Навчання на цих курсах пройшли понад 10 тисяч працівників та працівниць первинної ланки медицини.

Матеріал наданий соціальним проєктом "Твій сімейний лікар"

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Я десь чув, 27.03.2023 19:19
Цитую Алекск:
Що за звір-медикині?

що так зараз називається самка медичного гуманоїда, членкиня профспілки медпрацівників :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Алекск 27.03.2023 17:26
Що за звір-медикині?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100