реклама

реклама

18447413_102584483657582_183056212455898322_n Міський голова Шполянської громади Сергій Кравченко написав заяву про складання повноважень. На сесії, яка має відбутися вже сьогодні, заяву мають задовольнити. Про це він повідомив на свій сторінці в мережі Фейсбук.

«Сьогодні на черговій сесії міської ради розглянули питання про дострокове припинення повноважень міського голови Шполянської міської ради ОТГ за моєю власною заявою.

Я щиро люблю Шполянщину за кожний її мальовничий куточок і захоплююсь людьми, які тут живуть. Ви дійсно особливі. Тому, мені неймовірно приємно, що саме ви обирали мене міським головою.

В цей час я обрав шлях підтримки нашої країни у військовому напрямку, і саме це стало однією з причин, які спонукали мене до прийняття мого подальшого рішення. Я впевнений, що всі працівники в раді, від заступників міського голови до кожного спеціаліста, знаходяться на своєму місці і продовжать професійно виконувати свою роботу, забезпечивши нормальне функціонування громади.

Офіційно заявляю, що написав заяву на звільнення. Це було тверде та виважене рішення, яке було зумовлене певними факторами, про які я обов’язково розповім після Перемоги. І прошу вас це рішення зрозуміти, що у військовий час - я обрав ЗСУ.

Дякую мешканцям громади за довіру і можливість робити добрі справи для неї. Дякую кожному очільнику комунальних підприємств, ми з вами змогли побудувати потужну та надійну команду. Дякую критикам за конструктив в суперечках. Дякую працівникам міської ради та старостатам, за колектив у якому було круто працювати. Дякую ЗСУ, що бороните нашу країну. Дякую близьким за розуміння і підтримку.

Також хочеться нагадати кожному, що саме зараз ми маємо знайти спільну мову та об’єднати наші зусилля, щоб наблизити Перемогу! Слава Україні!» - написав мер Шполи в «ФБ»

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #3 Залізяка 04.04.2023 21:57
Від мене не дочекаєтесь, хрєн вам. Іще на третій строк піду, обдирати Черкаси та вас, посполитих, як липку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Хімік 04.04.2023 20:26
Бляха, аж зрадів!!!! Думав, шо то мер Черкас. Аж ніц!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 Оля 04.04.2023 19:33
Забери залізяку зі собою!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100