реклама

реклама

Микола Шкарабура не пройшов в міську раду за списками «Фронту Змін»

Микола Шкарабура не пройшов в міську раду за списками «Фронту Змін»

Перший заступник міського голови Микола Шкарабура звільнився із займаної посади за власним бажанням. Розпорядження про його звільнення датоване 22 листопада 2010 року.

– У житті кожної людини настає час, коли треба визначитись, що ж робити далі, – зазначає Микола Шкарабура. – Я вирішив, що для мене такий час настав зараз. Пора підбивати підсумки, робити висновки. Я хочу розібратись у своїх бажаннях, підправити здоров’я та врешті просто відпочити.

За словами Миколи Шкарабури, робота в органах місцевого самоврядування важка, відповідальна і часом невдячна, адже доводиться залежати від волі держави, керуватись недосконалою законодавчою базою тощо. Він побажав міському голові реалізувати усі задуми та новації, хоч і в таких досить непростих умовах.

Міський голова Сергій Одарич в свою чергу подякував Миколі Григоровичу за те, що він чотири роки тому у непростій ситуації підставив свої плече і погодився стати заступником міського голови, у відповідальні періоди брав на себе керівництво містом.

– Сподіваюсь, що Микола Григорович трохи відпочине, і за кілька місяців ми спробуємо знайти якісь варіанти співпраці, можливо, і не в тому форматі, як це було досі, – зазначив міський голова.

Довідка:

Шкарабура Микола Григорович

Народився 1952 року, має доньку та сина. У 1980 році закінчив Вищу інженерну пожежно-технічну школу МВС СРСР за спеціальністю інженер протипожежної техніки і безпеки. Має звання заслуженого працівника освіти. Кандидат технічних наук, доцент, генерал-майор внутрішньої служби. Двічі нагороджений медалями «За відвагу на пожежі». Академік Академії будівництва та архітектури України, доктор філософії.

Джерело: прес-служба Черкаського МВК

реклама

Коментарі  

 
+1 #10 Роман Ж 09.07.2011 13:58
Отличный руководитель! Таких нужно побольше в нашем государстве! Он будучи ректором ЧИПБ, вывел из училища этот ВУЗ на высоту, всегда имел уважение среди подчинённых. То что он иногда мог делать резкие решения по поводу подчинённых - это наоборот приемущество а не недостаток. Благодаря этому была дисциплина и исполнительност ь. Поверьте ему это было не легко делать, ведь человек очень добрый. Я был курсантом этого ВУЗа, тогда была смена ректоров, а потом его обратно вернули, знали бы Вы сколько радости было как у работников так и учащихся! К сожалению такие как Вукер замечают не то что нужно, уверен ему ничем не угодиш.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #9 наталия 30.12.2010 16:20
Согласна с Вукером на 100%. Действительно, он любит увольнять (пусть даже профессионалов) , а пристраивать своих. Тщеславный,злоп амятный человек. Работать с ним - находиться в аду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #8 Сергей 26.11.2010 15:48
здайотся, мнє, Вукер, что нікакая ти нє тучка, а "зацікавлена особа".
Суб'єктивні думки не рахуються. Затям, що люди це бачать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #7 Вукер 24.11.2010 12:52
КАРАМЕЛЬКО.подивіться колишній сайт освіти,це робилось задовго до приходу Шкарабури.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #6 карамелька 24.11.2010 10:28
Не знаю ні його чеснот, ні його недоліків. Одне скажу: завдяки інформації, оприлюдненій Шкарабурою, про наявність місць в д/с Черкас я без проблем влаштувала зразу двох дітей до д/с: вистачило фрази "я прочитала на сторінці Шкарабури, що у вас є вільні місця..."
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Вукер 23.11.2010 15:08
А коли він був порядним?Коли через коліно ламав школи під для ліквідації?Чи коли прибирав з різних відділів неугодних і приводив своїх,далеко не фахівців?Чи елементарне залякування підлеглих це добре?
Пані Люба,хочу побажати попрацювати Вам з МГ в якості підлеглої і Ви швидко пошкодуєте про написане.
А перелік "чеснот" Шкарабури напевно продовжать інші.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Андрій 23.11.2010 14:53
Миколо Григоровичу, дякую Вам за любов до наших Черкас. Шкода, що Ви прийняли таке рішення. Мабудь дійсно Ви втомилися від сучасних методів "господарювання". Бажаю Вам повернутись.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 ЛЮБОВ МАЙБОРОДА 23.11.2010 14:39
Скільки людей, стільки й думок...Погоджуюсь - БІЛЬШ ПОРЯДНОЇ І ДОБРОЇ ЛЮДИНИ В ЧЕРКАСЬКІЙ МІСЬКРАДІ ГОДІ Й ШУКАТИ. ДЯКУЮ МИКОЛІ ГРИГОРОВИЧУ ЗА РОБОТУ, З ПОВАГОЮ ЛЮБОВ МАЙБОРОДА
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Один 23.11.2010 13:13
Вукер, ви мабуть не сповна розуму. Більш розумної і доброї людини у черкаській міськраді було годі й шукати... А ваші брудні слова ... аж гидко читати!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-13 #1 Вукер 23.11.2010 13:01
Слава Богу,що він пішов.
Він приніс багато зла в Черкасах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100