реклама
Sucurity Police

реклама

Сьогодні голова Черкаського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Володимир Соколовський працює останній день на обійманій посаді. Із завтрашнього дня він йде на пенсію.

– Сьогодні мене проводили на пенсію, вручали квіти, а зараз я чекаю заступника голови облдержадміністрації. Ознайомлю його з роботою відділення, – розповів «Прочерку» Володимир Євсейович. – Наказом голови Антимонопольного комітету України виконувати обов’язки голови відділення поки що буде мій заступник Людмила Гітман. А кого згодом призначать керівником замість мене, я не знаю.

У розмові колишній мер Черкас (1990 – 1992 рр.) Володимир Соколовський зазначив, що він останні чотири роки працював, хоча вже був пенсіонером. Зараз йому 64 роки. Загалом Володимир Євсейович очолював Черкаське обласне відділення АМКУ майже 17 років.

– Я один із перших працівників АМКУ, що починали працювати тут, у відділенні, – зізнається Володимир Євсейович. – Зараз нас залишилося троє… Ні, уже двоє, бо я йду на пенсію. Хоча я набагато старіший за їх. Тож пора на пенсію. Тим більше, що зараз є тенденція: багато громадян йде на пенсію у зв’язку з пенсійною реформою. Але, якщо хтось щось запропонує, я готовий працювати, як кажуть, на громадських засадах.

реклама

Коментарі  

 
+6 #4 Бровко 01.02.2011 09:33
Пані Люба, ***то шо він інтелегентний то це так і ніхто не заперечує
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 Саша П 31.01.2011 18:19
і шо більше не буде монопольне постачання в навчальні заклади тільки компьютерів фірми Сокол ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #2 Любов Майборода 31.01.2011 18:11
Дякую Володимиру Євсійовичу за працю. Справжній український інтелигент і патріот. Пам`ятаю його на посаді мера в перші години ГКЧП 1991 року - не у кожного вистачало мужності підняти Український прапор на Театральній площі. Така людина заслуговує на звання "Почесний громадянин міста Черкаси".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-14 #1 Детектор 31.01.2011 18:05
Молодець Соколовський! І мером достойним був і головою терАМК.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100