реклама

реклама

Перший заступник міського голови Сергій Тищенко, який очолює обласну федерацію боксу, привітав боксерку Марину Мальовану із перемогою на професійному ринзі в Австрії. Вона захистила пояс INTERNATIONALE BDB DEUTSCHE MEISTERSCHAFT. Під час зустрічі спортсменка розповіла про підготовку до поєдинку, шлях до перемоги та разом із своїм тренером Андрієм Мальованим поділилися подальшими планами.

1_2075

Боксерський турнір серед професіоналів відбувся в Австрії на початку квітня. Черкаська спортсменка Марина Мальована провела 10-раундний бій. У ринзі їй протистояла суперниця з Чорногорії.

– Щиро вітаю Марину з тим, що здобула пояс. Її спортивний шлях – це приклад наполегливості, сильної волі та старанності, – прокоментував Сергій Тищенко. – Дякую Андрію Мальованому – тренеру, батьку та наставнику за підготовку спортсменів у такий буремний період наших чемпіонів, які представляють місто, область та державу на міжнародному рівні. Гордий за вашу команду. Під час жорстокої війна кожна нова перемога для України – це нагода привернути ще більше уваги міжнародної спільноти до подій у нашій державі. У такий спосіб ми демонструємо міць та незламність українського народу.

Під час зустрічі Марина Мальована поділилася, що бій за пояс INTERNATIONALE BDB DEUTSCHE MEISTERSCHAFT був одним із найважчих у її кар’єрі. Суперниця під час поєдинку відступала від правил та намагалася вибороти перемогу будь-якою ціною.

Тренує Марину її батько Андрій Мальований. За його словами, спортсменка, з якою його вихованка зустрілася в ринзі, – дуже сильна. Утім, черкаська боксерка продемонструвала високий рівень підготовки й технічності, тож врешті здобула перемогу.

Під час зустрічі Андрій Мальований подякував Сергію Тищенку за постійну підтримку вихованців та розвиток боксу в Черкасах.

– Це та людина, яка завжди підтримує нас на шляху до перемог та спортивних досягнень, допомагає з багатьма організаційними моментами, які важливі, щоб прийти до результату, – сказав Андрій Мальований. – Ми дуже вдячні за його постійну готовність підставити плече.

За його словами, буквально за тиждень його вихованки Марина Мальована та Кароліна Махно їдуть на тренувальні збори в олімпійський навчально-спортивний центр «Конча-Заспа». Далі Марина готується до ще одного професійного бою в Німеччині, наприкінці жовтня змагатиметься за звання абсолютної чемпіонки Європи.

На сьогодні Марина Мальована 26-та серед 85 спортсменок у всесвітньому рейтингу серед професійних боксерок. Вона провела п’ять боїв та здобула п’ять перемог, три з яких нокаутом.

Марина Мальована отримує муніципальну стипендію як перспективна спортсменка.

Про це повідомляє Черкаська міськрада.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100