реклама

реклама

У Черкасах в Гончаренко центрі проходять безкоштовні заняття з китайської оздоровчої гімнастики для пенсіонерів. Проводить тренування 62-річна черкащанка Олена Плисюк. Гімнастика Тайцзіцюань допомагає літнім людям позбутися стресу, покращити діяльність серцево-судинної системи, укріпити імунітет і зміцнити організм у цілому.

Олена Плисюк практикує китайську оздоровчу гімнастику Тайцзіцюань понад 20 років. Наразі Олена навчає інших літніх людей цьому мистецтву здорового життя та володіння своїм тілом. Китайська гімнастика сприяє оздоровленню всіх систем організму та допомагає подолати стрес під час війни. Учасники тренувань отримують рівномірне навантаження на всі органи тіла, що покращує роботу серцево-судинної та імунної системи, поліпшується мозкова активність, кровообіг, пам’ять, відновлюється координація та знімається м’язова напруга.

image_648732

Олена захопилась східними практиками 20 років тому, адже за її словами, зрозуміла, що лише робота над собою дає змогу зберегти форму та уникнути вікових хвороб. «Китайська гімнастика Тайцзіцюань допомагає мені жити у гармонії з природою, суспільством і собою. Це унікальна система самовдосконалення, яка зміцнює тіло і душу, додає впевненості у собі, допомагає зберігати спокій у будь-яких ситуаціях. Це частина мого життя. І я щаслива з того, що я можу поділитися цим мистецтвом з іншими. Життя ніколи не пізно зробити здоровішим!», - зазначила тренерка.

«Коли я займаюся китайською гімнастикою, то забуваю про свій вік. Я отримую неймовірний позитив від занять! Я повертаюся з тренувань додому щасливою, навіть попри те, що зараз усі ми сильно переживаємо через війну. Дуже приємно, що ми, пенсіонери, можемо відвідувати такі безоплатні заняття, які допомагають нам бути здоровими та щасливими», - наголосила 76-річна відвідувачка Гончаренко центру Людмила Дзюнь.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #3 Гриша 21.04.2023 21:52
Ну на конєц! Пенсія так довго ждала цієї новини, що всі хором ридають від щастя. Тепер вони будуть здорові, як тюрма! :-x :oops: :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Ще один Скуба. 21.04.2023 11:38
Залишилось тільки щоб тепер не малолітки, ав пенси цій гуру на псевдо Сюнь-Сюнь, храм "Білий Тайцзіцюань" за свій рахунок десь в дніпровську кручу врили. І почесним куратором-тайцзіцюньцем старого Отрєшка взяли.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Stas 21.04.2023 11:05
Ну,от! Питання лікування пенсіонерів вирішене! На черзі-гімнастика перуанських шаманів-і можна остаточно закривати лікувальні заклади!)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100