реклама

реклама

Днями профільна заступниця міського голови Анастасія Чубіна та голова Комісії з питань прийому та розподілу гуманітарної допомоги в міській територіальній громаді, заступниця міського голови Марина Гаркава разом із директором департаменту Богданом Бєловим отримали гуманітарну допомогу від Solidarity Fund PL, (Fundacja Solidarności Międzynarodowej Республіка Польща) у рамках польського співробітництва з розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща на загальну суму близько 100 тис. злотих.

Зокрема, 10 закладів загальної середньої освіти, 14 закладів дошкільної освіти та 3 заклади позашкілля отримають 28 генераторів різної потужності.

342171855_968445650995329_6415980899872555212_n

Також, 15 закладів, де розташовані пункти незламності, отримають від компанії PUH King-Sten-Trans Piotr Stępień пічки і обладнання до них: димові труби та коліна до димоходу.

«Ворог уже більше року обстрілює нашу державу, що стає на заваді нормальному освітньому процесу. Проте, їм не вдасться зламати нашу націю і ми будемо робити все можливе, щоб наші школярі навчалися офлайн. Тож, сьогодні черкаські заклади освіти отримали генератори, які допоможуть забезпечити безперебійне енергопостачання у випадку критичних ситуацій. Дякуємо за підтримку, для нас це дуже цінно», - відзначила Анастасія Сергіївна.

Додамо, що Фонд міжнародної солідарності у партнерстві з BGK та Європейською комісією доставляє гуманітарну допомогу для територіальних громад та органів місцевого самоврядування, що постраждали від російської агресії проти України та допомагають внутрішньо переміщеним особам.

Про це повідомляє департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100