Енергетична інвестиційна компанія відкрила залізничну станцію Іскрене (код 420101) Одеської залізниці для відвантажень бурого вугілля з Мокрокалигірского родовища, повідомляє прес-служба компанії.

Раніше станція була закрита через відсутність транспортних операцій в регіоні. Але з початком видобутку на буровугільному родовищі вона знову відкриється.

У відкритті станції брали активну участь представники Енергетичної інвестиційної компанії та Шевченківська дирекція Одеської залізниці. Спільними зусиллями вдалося відкрити станцію Іскрене в рекордно короткі терміни.

– Станція Іскрене дозволяє відвантажувати 1,5 тис. тонн бурого вугілля на добу, що становить 45 тис. тонн бурого вугілля на місяць. На розрізі завершені розкривні роботи, станція Іскрене готова виконувати вантажно-розвантажувальні роботи, ми уклали попередні договори на постачання бурого вугілля з клієнтами. Таким чином, Енергетична інвестиційна компанія повною мірою готова відвантажувати буре вугілля з нового Мокрокалигірського родовища, – коментує генеральний директор Енергетичної інвестиційної компанії Василь Терещенко.

Енергетична інвестиційна компанія отримала спеціальний дозвіл на розробку Мокрокалигірского буровугільного розрізу в грудні 2011 року. Протягом першого року роботи планується видобувати 100 тис. тонн бурого вугілля з поступовим збільшенням обсягів видобутку до 300 тис. тонн на рік в наступні роки роботи. Буре вугілля Мокрокалигірського родовища буде постачатися на підприємства України, Словаччини та Чехії.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Вітор 20.07.2018 22:28
Добрый день! На данный момент компания переживает не простое время. Но не прекращала работать тайно от налоговой, так же продавать свою продукцию как на территории Украины так и заграницу. При этом всем руководство компании не платит своим работникам зарплаты! Задолженность по зарплате около полугода. Но глава компании, гд. Терещенко В.М. не перестает ездить за границу на отдых. Людей он считает за быдло, при каком либо бунте пообещал он: сразу уволить не возвращать заработанные ими деньги. Довольно много людей ушли добровольно, но уже который год ждут своих заработанных денег. пс. Терещенко лжец.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Андрей 22.05.2018 09:00
:cry: :cry: Керівництво компанії не виплачує працівникам заробитну плату. Позор...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100