Черкаські більярдисти-аматори визначили кращого на черговому турнірі у класі «комбінована піраміда», пише «Черкаський спорт».


Місцеві поціновувачі більярду у черговий раз довели: аби стати майстром кия та фукси, достатньо лише бажання та наполегливих тренувань. Помірятися силами та майстерністю на турнір завітали 32 учасники не тільки з Черкас, але й зі Сміли та Чигирина. Протягом декількох годин спортсмени-більярдисти демонстрували низку трюків та наполегливо боролися за звання кращого.

За умовами турніру, кожен учасник мав раніше свого суперника набрати вісім очок. За кожну правильно забиту в лузу кулю гравцеві зараховували одне очко. У разі порушення правил до поточного рахунку суперника порушника додавали одне очко.

Організаторами та натхненниками турніру стали представнику клубу «Більярд Черкаси»: Михайло Шеремєтьєв, Артем Пурик та Роман Нова. Для хлопців цей турнір став черговим підтвердженням, що більярд на Черкащині розвивається. За словами одного із організаторів Михайла Шеремєтьєва, цей турнір став одним із наймасштабніших турнірів осені.

– Останній турнір був наймасштабніший! У змаганнях взяли участь як аматори, так і любителі та, навіть, представників професійного рівня гри! – розповідає Михайло Шеремєтьєв. – Вважаю, що це якісно новий рівень турнірів з більярду, який дозволяє учасникам отримати цінний досвід і задоволення від гри в повній мірі. А це дасть змогу підвищити свої навички та вміння! Кількість учасників з області також зросла, що можна сміливо вважати вагомим досягненням наших турнірів у розвитку більярду загалом у  Черкаському регіоні! Звичайно ж не обійшлося без розіграшів подарунків, в яких участь брали без винятку всі учасники: навіть отримавши не зовсім бажаний результат за підсумками відбіркових партій, була можливість не просто подивитися найцікавіші протистояння інших гравців, а й по закінченню турніру виграти різні призи.

У підсумку перше місце посів учасник зі Сміли – Ігор Плаз. Другу сходинку – черкащанин Віталій Крижановський, почесна бронза дісталася також черкаському спортсменові – Андрію Цаприлову. Тепер представники клубу «Більярд Черкаси» розпочали підготовку до наступного турніру, який відбудеться в грудні на річницю клубу. За словами організаторів, кількість учасників, які брали участь у турнірах, уже налічує понад півсотні гравців, коли починалося все з чотирьох.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100