реклама

реклама

Заслужений артист України, актор, музикант і волонтер Сергій Бобров відзначатиме ювілей 4 травня. Цього четверга о 18:00 він організовує благодійний концерт у театрі, аби зібрати кошти на медикаменти для військових, які боронять Бахмут.

– Скажу відверто, що я не люблю святкувати день народження і в такий час не думав відзначати круглу дату. Але все ж вирішив, що ювілей можна провести з користю і зібрати кошти для ЗСУ. Тому й зробив концерт благодійним. Мені виповнюється 50 років, тож мрію зібрати 50 тисяч гривень, – сказав Сергій Бобров.

Афіша-2а

Що чекає глядачів на заході? Програма концерту «5:0 на користь Боброва» є підсумком творчого, здебільшого музичного, доробку артиста, який він створив у театрі. У першій частині присутні почують академічні композиції з вистав «Мізантроп», «Танго Марії» в супроводі оркестру. Звучатиме рояль, віолончель, скрипка, флейта.

У другій частині Сергій Бобров (гітара), Маргарита Бєлкіна (клавіші), Олександр Шнайдер (контрабас), Макс Кривобородов (гітара), Іван Цаплюк (перкусія), Валерій Кириченко (труба) гратимуть у стилі поп-джаз. А ще між виступами ювіляр декламуватиме вірші й монологи з деяких вистав.

– Основна тема концерту – дитинство. У цей день хочу проникнутися ностальгією: згадати себе малого й подивитися на те, ким є зараз. Глядачі матимуть змогу більше дізнатися про мене за допомогою пісень. У них ітиметься про особисті переживання, творчість, світогляд і те, що я відчуваю сьогодні, – додав артист.

На кошти, що пожертвують черкащани, команда волонтерів Вікторії Хамази придбає ліки й аптечки для захисників, які беруть участь у битві за Бахмут. Та допомогти можна вже зараз – 4149499349396414.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100