Опозиція скаржитиметься в обласну прокуратуру на бездіяльність голови 197-ої ОВК Неоніли Левченко. Про це сьогодні повідомила заступник керівника обласного штабу об'єднаної опозиції Наталія Старікова.

- Все зафіксовано. Голова ОВК дійсно не працює, йде з приміщення. Крім цього, комп'ютерники, які вводять дані в систему підрахунку, почали роботу тільки о 14 годині 29 жовтня і то після втручання нардепа Анатолія Гриценка, - говорить Наталія Старікова. - Це є підставами для скарги в обласну прокуратуру.

За словами Наталії Володимирівни, суд задовільнив лише 10% скарг, які надійшли протягом останніх двох днів до 197-ої ОВК. Нагадаємо, скарги масово надходили від провладної партії.

- Всі ці скарги були несуттєвими. Непрофесійні, слабкі, помітно, що їх складали люди, які мають мало досвіду у виборчих кампаніях. Робилося все, щоб зірвати вибори. Цього не буде. З великим відривом в 4,5 тис. голосів виборців перемагає Леонід Даценко, - підкреслила Наталія Старікова.

Про це інформує прес-служба Черкаської обласної організації політичної партії «Фронт Змін».

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 SERVER 30.10.2012 17:58
Представляю какое давление приходится выдерживать этой женщине. Но она знала куда шла. И Партия регионов порядочных людей на такие посады не ставила. Только тех кто продается
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100