Канівська окружна виборча комісія № 197 досі так і не розпочала свою роботу. Після вчорашнього зриву роботи окружкому сьогодні до приміщення ОВК з’явилось лише 5 членів.

Як повідомили члени комісії від «Батьківщини», близько 4 ранку їм подзвонили і сказали, що якщо вони прийдуть на засідання, — це буде їхнє останнє в житті засідання.

Тому надії на те, що комісія збереться у повному складі немає. Однак, як роз’яснюють у ЦВК, комісія має працювати навіть за відсутності кворуму, приймаючи рішення двома третинами голосів. Члени комісії також можуть обрати голову та секретаря, які також не прийшли на засідання, пише сайт «Про головне».

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Марія 31.10.2012 20:01
Губський з останніх сил барахкається, та тільки місце йому на дні.Давно пора. Класно взув Губського Даценко! Слава героям України!!! Губському - ганьба!!!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 yazon din alt 31.10.2012 14:00
ЕСТЬ протоколы участковых комиссий, с мокрыми пеатями, по которым Губский проигрывает 5000 голосов.
ОВК приняла ВСЕ протоколы с участков. где победил Губский. И под разными предлогами отказывается принимать протоколы с участков, где победил Даценко. То же самое было в Киеве - где голубые ОВК отказывались признавать победу кандидатов от оппозиции. Беззаконие - вот и всё, на что способны голубые твари.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Сонька Золотая Ручка 31.10.2012 13:40
Да нет это оно звонило, овощ ......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #1 Вона 31.10.2012 13:14
Мабуть, Даценко дзвонив ;)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100