реклама

реклама

Як безпечно експлуатувати автомобільні газозаправні станції та які заходи потрібно вживати задля попередження виробничого травматизму ‑ розповіли фахівці Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці працівникам ще одного підприємства Черкащини, що займається зберіганням та реалізацією пального.

Роботодавцю надали консультаційну допомогу та роз’яснили порядок отримання електронним шляхом, через портал Мінекономіки, дозвільних документів на виконання робіт та експлуатацію об’єкту підвищеної небезпеки.

cherkasy-azs-300x225

Обговорили основні вимоги безпеки праці під час експлуатації обладнання та при проведенні виробничих процесів, до технічного стану обладнання, електрообладнання, вентиляційних установок та інших споруд на АЗС.

За результатами робочої зустрічі з метою недопущення нещасних випадків на роботі прийняли рішення посилити контроль за станом охорони праці та трудовою дисципліною на об’єктах підприємства, рекомендували системно проводити роз’яснювальну роботу з операторами заправних станцій з питань безпеки праці під час воєнного стану.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100