реклама

реклама

Президентом Федерації стрільби з лука Черкаської області обрано Ігоря Волошина. Таке рішення одностайно ухвалили члени цієї громадської організації під час загальних зборів.

347842866_1300338163900881_1603824056675547331_n

Нагадаємо, Ігор Волошин кілька років працював директором департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, тоді опікувався напрямом розвитку спорту міста, зокрема, значну увагу приділяв і стрільбі з лука. Відтоді цікавився цим видом спорту, нині ж очолив регіональну федерацію.

«Коли керував департаментом, опікувався розвитком спортивної інфраструктури всього міста, саме тоді було облаштовано майданчики для стрільби з лука на вулиці Ярославській, де вже проведено низку змагань всеукраїнського рівня. Також мені добре відомі проблеми цього виду спорту, тож зосереджуся на їх розв’язанні. Вдячний за довіру команді лучників Черкащини та за значну роботу попередньому керівнику – Павлу Сабо-Поліщуку», – розповідає Ігор.

У планах нового очільника – поширення стрільби з лука як виду спорту в усіх районах Черкаської області, залучення до нього більшої кількості дітей та молоді, організація проведення змагань всеукраїнського рівня та сприяння покращенню умов для діяльності тренерського складу.

«Уже цьогоріч після тривалої перерви Черкаси прийматимуть чемпіонат України зі стрільби з лука, докладаємо до цього максимум зусиль. Адже ковідні обмеження, війна вплинули на те, що повноцінні змагання не проводилися, зараз будемо їх відроджувати», – наголошує Ігор Волошин.

Нині стрільба з лука на Черкащині розвивається лише в Черкасах, Золотоноші та Христинівці. Водночас за часи незалежності обласний центр прийняв 47 всеукраїнських чемпіонатів з цього виду спорту.

Про це повідомляє відділення НОК України в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+7 #3 Вопрос 22.05.2023 14:34
Цитую 1:
В кращих традиціях СССР .Начальник рахувався головою якоісь федерації :-x

Декоммунизация она такая - чиновников и чиновничьих традиций не касается.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 1 22.05.2023 12:37
В кращих традиціях СССР .Начальник рахувався головою якоісь федерації :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 владі ура 22.05.2023 10:22
нарешті потужні кадри
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100