реклама

реклама

Віддати шану полеглим українським Героям минулого та сучасності, та водночас допомогти нинішнім борцям за незалежність та суверенітет України. Саме з такою метою у Черкасах організовують благодійний аукціон, приурочений до Дня Героїв.

348951771_6448091425252578_2379242583189988281_n

За ініціативи родин загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України і за підтримки Черкаського міського голови Анатолія Бондаренка у Черкаському обласному драмтеатрі проведуть благодійний аукціон. На ньому будуть представлені вироби, виготовлені власноруч членами сімей загиблих воїнів. Усі кошти, отримані від продажу лотів, спрямують на придбання бойових дронів для бійців-розвідників на фронті. Початок заходу – 23 травня о 16.00.

«Запрошую усіх небайдужих долучитися до благодійного аукціону та підтримати наших захисників. Вони ціною титанічних зусиль тримають мир в Україні на своїх плечах і часто віддають за це найдорожче – свої життя. Не випадково ми приурочили цей захід до Дня Героїв – свята величі духу українських воїнів, яке є символом незламності та незборимості української нації. Вічна слава усім борцям за Україну! Разом – переможемо!» – зазначає міський голова Анатолій Бондаренко.

Про це інформує Черкаська міськрада.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100