реклама

реклама

Учні профтехучилищ  змагалися у Черкасах на майданчику з кросфіту на пляжі Казбетський. Тут за ініціативи департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради організували фізкультурно-оздоровчий захід «Крок до перемоги» серед здобувачів професійно-технічної освіти.

IMG_3712

Як зазначив директор освітнього департаменту Богдан Бєлов, метою заходу є залучення до рухової активності учнів профтехучилищ, пропаганда здорового способу життя серед юнацтва та молоді.

Участь у спартакіаді взяли команди 4 навчальних закладів: ДНЗ «Черкаський професійний ліцей», ДНЗ «Черкаський професійний автодорожній ліцей», ДНЗ «Черкаське вище професійне училище», ДНЗ «Черкаське вище професійне училище будівельних технологій». У кожній команді було по 10 осіб.

З відкриттям змагань спортсменів привітали міський голова Анатолій Бондаренко, його заступниця Марина Гаркава та керівництво департаменту освіти та гуманітарної політики.

IMG_3773

«Щодня українці, кожен на своєму фронті, демонструють свою духовну міць, витривалість та сміливість. І завдяки зусиллям наших відважних ЗСУ черкаська молодь продовжує навчатись та тренуватись. Черкаська міська рада завжди підтримує та надалі підтримуватиме подібні ініціативи, як ця спартакіада, аби в нашому місті росла спортивна, патріотична та здорова молодь», - зазначив Анатолій Бондаренко.

Змагання складалися з шести естафет. Під час проведення використовували різноманітний інвентар: фішки, ключки, м’ячі, бронежилети, штучні міни та автомати. У підсумку усі команди нагородили кубками в номінаціях: «Сильні», «Мужні», «Відважні» та «Спритні».

IMG_3712

«Сьогодні усі ви отримали чудові емоції. Для цього ми і організували цей захід: щоб ви позмагалися, щоб ви продемонстрували силу свого духу і тіла. Я дуже вдячна усім учасникам, переможцям та організаторам. Профтехосвіта – це сила!», – підкреслила заступниця міського голови Марина Гаркава під час вручення нагород переможцям.

Про це повідомляє сайт Черкаської міської ради.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100