реклама

реклама

Очільник Черкаської ОВА Ігор Табурець зробив заяву, направлену на котрогось з політиків. При цьому зауважив, що його пріоритет – стабільна ситуація в області.

«Останнім часом спостерігаю активізацію різного штибу політиків на Черкащині, які намагаються формувати свої політичні дивіденди будь-якими методами.

Давайте чітко зафіксуємо, що війна та людське горе - не привід для політичних спекуляцій. Якщо можете чимось допомогти – допомагайте! Але не треба тригерити людей своїми маніпулятивними заявами. Цілковите блюзнірство – використовувати горе людей для зведення рахунків із опонентами, дестабілізувати ситуацію. В Україні триває повномасштабна війна, а не передвиборча кампанія.

Також звертаю увагу представників місцевої влади на необхідність консолідації зусиль під час війни, чіткого виконання своїх обов’язків, відходу від принципу політичної доцільності та міжпартійної боротьби. Жодних зривів сесій, політично вмотивованих рішень, політичного втручання у діяльність суб’єктів господарювання бути не може. Як очільник військової адміністрації відстежую ці питання, реагую жорстко», - запевнив Табурець у ФБ

При цьому кожен сприйняв таку заяву по-своєму. Ось частинка коментарів з ФБ, як бачимо, під дописом люди почали писати про наболіле....

888

реклама

Коментарі  

 
0 #2 владі ура 25.05.2023 09:03
сьогодні табурець пафосно передає за бюджетні кошти швидкі. Нагнали всіх і вся як в часи тулуба І це ніграма не піар, нє-нє)))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Кому война, а кому 24.05.2023 15:52
передвиборча компанія; вікно нових можливостей; час піднятись в князі, вскакуючи в останній вагон; час накопичення першого капіталу, бо до цього все що вкладено було зжерто крупними акулами; перерозподіл перерозподілено го та решток недокраденої верхами гуманітарки та міжнародної допомоги; прибарахлитись онукам; ..- Вирує черкащина. Скоро не одиничні, а всі кияни будуть ломитись в місто і область нових можливостей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100