реклама

реклама

Голова Черкаської ОВА Ігор Табурець відзвітував на посаді, попри те, що дехто пропонував просто затвердити розданий депутатам звіт і не слухати його. Та все ж Ігор Табурець попросив десять хвилин і виступив, сказавши, цей рік став викликом, роком незламності.

348356910_926823358624330_8388801634107790601_n

Зазначив, що цей рік йшов від формування штабів – до подолання наслідків атак, від розмінування полів – до допомоги побратимам, від викликів по опалювальному сезону – до медицини.

– Завдяки фаховій роботі, комунікації з міністерством, екстрена служба поповнилася 20-ма авто. Попри воєнний стан, триває пілотний проект МОЗ з трансплантації, - сказав очільник ОВА.

Окремо згадав про освіту, про те, що на кінець року кількість укриттів в закладах зросла і нині покриття становить майже 80 відсотків. Зауважив, що в роботі приділили увагу економіці.

– Область стала учасницею урядової програми з релокації підприємств. Всього нині релоковано 38 підприємств, – сказав Ігор Табурець.

Також зауважив, що до бюджетів надходять кошти, економіка працює. Всього було до тероборони залучено 114 млн грн. Так само мільйони направлені на відновлення пошкоджених об'єктів, всім платиться зарплата, придбано 22 шкільних автобусів, тоді як 40 було вилучено на потреби Міноборони, переводилися заклади на альтернативні види опалення.

Надалі говорив про плани: в освіті – це облаштування укриттів, безпекова ситуація, в медицині – це трансплантація, розвиток хабів для реабілітації, в безпеці – це нарощування потужностей, формування системи захисту.

– Лише координація зусиль з владою на місцях дасть результат, маємо щоденно робити вклад в перемогу Черкащини , - сказав очільник ОВА.

Депутати Оксана Циганок, Олександр Вельбівець послухали і подякували Табурцю за роботу. Врешті депутати затвердили звіт.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100