реклама

реклама

Паланська громада стала переможцем конкурсного відбору на участь у мережі з обміну досвідом щодо створення безпекового простору. В рамках навчання громада спільно з експертами U-LEAD працюватиме над розробкою безпекової програми.

hand-holding-cloud-system-with-data-protection

Про це повідомив Сергій Слинько, керівник Регіонального офісу «U-LEAD з Європою» у Черкаській області.

Ініціатива Програми U-LEAD набула надзвичайно широкого відгуку серед  місцевого самоврядування – загалом було подано 110 заявок від громад на конкурсний відбір і лише 24 найвмотивованіші громади стали переможцями у відборі до мережі, серед яких й Паланська громада.

На думку розробників мережі, таке регіональне охоплення дозволить «U-LEAD з Європою», використавши досвід участі  відібраних громад у заходах  мережі, передавати його іншим громадам. Тобто, громади-учасники зроблять свій внесок в покращення безпекової ситуації в Україні.

Як повідомляють на офіційному сайті Програми U-LEAD, безпечне середовище громад є основою  майбутніх економічних успіхів та досягнень громад. Мова йде про не тільки про період воєнного стану формування  належного  безпекового простору, який є обов’язковою умовою збереження потенціалу та ресурсів громади, а й про повоєнний час, після Перемоги України над ворогом, саме безпековий простір стане гарантією для відновлення та розбудови нашої країни.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100