реклама

реклама

Черкащина активно реалізовує урядову програму мікрогрантів „єРобота: Своя Справа“. Про це під час брифінгу в медіацентрі ОВА повідомив заступник очільника області Олександр Турченяк.

Як він зауважив, з моменту дії  програми черкащанами подано 576 заявок на участь. За результатами фінансового скринінгу, відповідних співбесід Державний центр зайнятості відібрав 96 претендентів та ухвалив рішення про надання мікрогранту на загальну суму 26,7 млн грн.

DSCF2086

Такі проекти сприяють розвитку економіки області та країни загалом, – зауважив Олександр Турченяк. – У роботі обласної влади ми велику увагу приділяємо саме економічній сфері. Цей наспрям перебуває на постійному контролі начальника ОВА.

Прикладом успішної реалізації проекту в регіоні є  відкриття кафе в Черкасах і Руській Поляні. А також робота станції технічного обслуговування на Золотоніщині, магазину й станції технічного обслуговування в Черкасах.

Крім цього, заступник голови ОДА нагадав, що з 10 квітня Уряд запустив нову грантову програму для ветеранів на старт або розвиток власного бізнесу.

Вона спрямована для підтримки ветеранського бізнесу та членів їхніх сімей, осіб із інвалідністю внаслідок війни, –  зазначив Олександр Турченяк. – Заяви на отримання грантів можна подати через портал Дія.

Більше про умови цієї програми в області розповідатимуть на консультаціях і семінарах. Стартують вони із червня цього року.

Пресслужба Черкаської ОВА

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100