реклама

реклама

Тальнівська громада на Черкащині попрощались з 23-річним нацгвардійцем Бондаренком Вадимом Валерійовичем. Щоб провести героя в останню путь прийшло понад близько п’ятисот мешканців громади. Друзі, знайомі, однокласники та просто мешканці міста всі прийшли, щоб вшанувати пам’ять Вадима Бондаренка, пишуть «Вісті Черкащини».

img_2184-1024x683

Юнак народився у Тальному, навчався в Тальнівській ЗОШ №3, де почав отримувати перші нагороди за переможні місця в змаганнях з футболу. Після закінчення школи Вадим здобув професію будівельника у Тальнівському будівельно-економічному коледжі та продовжував брати участь в районних змаганнях та активному житті коледжу.

– Він був випускником нашого коледжу. Завжди приймав активну участь в художній самодіяльності коледжу. Вадим був великим патріотом своєї держави. Завжди підтримував нас як волонтерів. Він завжди був з нами і назавжди залишиться у наших серцях. Якщо ця справа залишиться без наказаною, то немає сенсу залишатися жити у такій державі, – розповідає викладачка Тальнівського коледжу Людмила Якименко.

img_2153-2048x1365

Вадим відзначався щирістю та доброзичливістю, був енергійним і завжди був готовий підтримати та допомогти. Він мріяв про велику та щасливу родину, тому у 2019 році одружився і разом із своєю сім’єю проживав у селі Майданецькому. Вдома у Вадима залишилось троє дітей. У 2020 році був хлопець був призваний на строкову службу Національної гвардії України у місто Черкаси. Спочатку проходив службу у місті Черкасах, згодом був переведений до Києва. Та на жаль, Вадим Бондаренко трагічно загинув під час виконання службового обов’язку.

photo_2023-05-28_13-54-38

Нагадаємо, у ніч проти 26 травня у Києві сталася смертельна ДТП. Суддя Макарівського районного суду Олесій Тандир збив на блокпосту військового Нацгвардії Вадима Бондаренка.

Заступник командира підрозділу, в якому служив Вадим, майор Валерій Купін наголосив, що покарати винного у смерті — це справа принципова. За його словами, нацгвардієць був дуже добрим та товариським.

img_2199-2048x1365

img_2419-2048x1365 

img_2335-2048x1365

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100