реклама
Sucurity Police

реклама

Очільницею Центру професійного розвитку педагогічних працівників стала Ткаченко Катерина Олександрівна.

Катерина Олександрівна з 2012 року працювала на кафедрі початкової освіти ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького на посаді доцента. Має науковий ступінь «Кандидат педагогічних наук».

350463665_210925078454483_6497800077371127779_n

Представила колективу нову керівницю заступниця директора департаменту освіти та гуманітарної політики – начальниця управління освіти Надія Євчак.

«Центр професійного розвитку педагогічних працівників відіграє надзвичайно важливу роль у підвищенні якості освіти та розвитку педагогічних кадрів. Він є осередком знань, інновацій та досліджень, спрямованих на підтримку та розвиток педагогічної спільноти. Переконана, що Катерина Олександрівна буде надавати всіляку підтримку та можливості для покращення навичок і компетенцій педагогів», - зазначила Надія Володимирівна.

У свою чергу, пані Катерина щиро подякувала всім присутнім за їх привітання та підтримку. Вона висловила велику вдячність за довіру та впевненість у плідній роботі та співпраці в майбутньому.

Про це повідомляє департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100