реклама

реклама

Соціально відповідальний бізнес міста приєднується до впровадження  муніципального проєкту «Картка Черкасця». Зокрема, при купівлі квитка для відвідування Черкаський міський зоологічний парк «Рошен» надає 5% кешбеку власникам цієї картки. Таку ж суму повертають  покупцям-власникам картки і 4 супермаркети торговельної мережі «Моллі».

350808797_1820949411640193_4144748833749837732_n


Проєкт «Картка черкасця» спільно реалізують Черкаська міська рада, компанія «SMART-TICKET TECHNOLOGY» та банк-партнер МТБ БАНК.

За словами керуючого центральним відділенням МТБ БАНК м.Черкаси Костянтина Саленка,  понад сотня містян щодня отримують «Картку черкасця». Станом на кінець травня видано 11 000 карток. До впровадження проєкту вже приєдналися 17 черкаських аптек, Медичний центр «Медгарант», а тепер – і торгова мережа «Моллі» та Черкаський міський зоопарк.

«Насамперед це суспільно значимий проект для нашого міста, – вважає директор Черкаського міського зоопарку «Рошен» Євген Ван. – Крім того, у такий спосіб ми будемо заохочувати людей проходити в зоопарк, спілкуватися з тваринами, пізнавати світ живої природи».

«Ми приєдналися до цього проекту, бо хочемо підтримати кожного містянина, у якого є чи буде така картка, – зазначає директор мережі магазинів «Molli» Ростислав Ткаченко.Хоча комерційної вигоди тут не маємо, оскільки повертаємо покупцеві частину коштів на його картку за рахунок торговельної мережі. Взагалі родзинка мережі «Molli» – у підтримці місцевого бізнесу, в наших магазинах багато продукції від місцевих виробників. Також ми беремо участь у соціальних проектах і благодійності, допомагаємо донорам та військовим. Працюємо для Перемоги України».

МТБ Банк, як і соціально відповідальний бізнес в Черкасах, теж пропонує знижки власникам «Карток черкасця». На цьому наголошує керуючий центральним відділенням МТБ БАНК м.Черкаси Костянтин Саленко.

«Ми надаємо вигідні умови співпраці у сфері фінансових продуктів банку, таких як депозити, перекази, оплати комунальних послуг, пенсійні накопичення, страхування, – говорить він. – Наприклад, власники «Картки черкасця» вже матимуть 50% знижку на індивідуальні банківські сейфи у відділенні банку».

Очільник відділення банку пояснює, що «Картка черкасця» є безкоштовним і багатофункціональним сервісом міжнародної платіжної карти.  Вона може використовуватися мешканцями міста для проїзду (в тому числі пільгового) в муніципальному транспорті, розрахунків чи он-лайн оплати, переказу коштів, оплати за комунальні платежі, дає можливість деяких видів соціальної підтримки та отримання додаткових бонусів. Соціальний додаток до «Картки черкасця» дозволить людям 5% отриманого кешбеку спрямувати на соціальний гаманець. З нього можна буде оплатити відвідування музеїв,  атракціонів у парках Черкас. Деякі підприємства міста планують зробити «Картку черкасця» зарплатною.

«Ми намагаємося об’єднувати зусилля для стабільного розвитку економіки та покращення добробуту людей в умовах воєнного стану. І впровадження «Картки черкасця» є прикладом корпоративної соціальної відповідальності влади і бізнесу перед громадою міста й усієї України, – зазначає перший заступник Черкаського міського голови Сергій Тищенко. – Ми вдячні підприємцям, які зрозуміли важливість реалізації цього проекту. Робота над наповненням картки триває і з часом люди зможуть відчути всі переваги, які отримає її власник. Переконаний, що спільно ми розробимо сучасний сервіс, який допоможе створити більше зручностей мешканцям Черкас».

Про це повідомляє сайт ЧМР.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100