реклама

реклама

Літературний конкурс творів для дітей під назвою «Лоскотон» заснований департаментом освіти та гуманітарної політики спільно з Черкаською обласною організацією національної спілки письменників України і проводиться вже шість років поспіль. Його головною метою є популяризація нових, якісних творів для дітей українською мовою.

350533603_785473709692253_2595249983920624644_n

Цього року переможцем літературного конкурсу став український письменник, Заслужений журналіст України Віктор Васильчук з міста Коростень. Від імені міського голови Анатолія Бондаренка та всього виконавчого комітету Черкаської міської ради привітала пана Віктора начальниця управління культури Валентина Шепецька.

«Приємно, що конкурс «Лоскотон» набуває все більшої популярності та з кожним роком привертає увагу все більшої кількості учасників. Твори, представлені на конкурсі, не лише демонструють талановитість та креативність авторів, але й вражають своєю багатогранністю та глибиною. Завдяки постійному росту популярності цього конкурсу, українська література для дітей отримує нові письменницькі таланти та підтримку, що сприяє розкриттю та гуртуванню творчого потенціалу молодого покоління», - відзначила Валентина Петрівна.

На жаль, автор в силу обставин не зміг завітати на захід особисто, тому привітання було здійснено онлайн, а грамота та грошова винагорода у сумі 7 тисяч гривень будуть вручені йому пізніше.

Про це повідомляє департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100